|
TIPURI DE MASAJ OFERITE DE KINETOMEDICA
OFERIM O GAMA LARGA DE MASAJE DAR SI DE COMBINATII ALE ACESTORA (EX.: MASAJ TERAPEUTIC + RELAXARE + REFLEXOTERAPIE ) PACIENTILOR NOSTRI, ATAT IN SFERA TERAPEUTICA CAT SI IN CEA DE RELAXARE. MAI MULT DECAT ATAT, CEI CARE NU STIU EXACT DE CE TIP DE MASAJ AU NEVOIE VOR FI SFATUITI, GRATUIT, DE CATRE SPECIALISTII NOSTRI IN CEEA CE PRIVESTE ALEGEREA TIPULUI SAU COMBINATIEI DE MASAJ POTRIVITE. MASAJELE SE DESFASOARA CU FOND MUZICAL ADECVAT, CU ELEMENTE DE AROMOTERAPIE SI CU O LUMINA DIFUZA, PLACUTA, PENTRU A INDUCE O CAT MAI BUNA STARE DE RELAXARE.
DIN RESPECT PENTRU DUMNEAVOASTRA, IN CENTRELE NOASTRE MEDICALE LUCREAZA NUMAI KINETOTERAPEUTE DE SEX FEMININ, PENTRU TOATE SERVICIILE PE CARE LE OFERIM, INTRUCAT ACEASTA A FOST DE-A LUGUL TIMPULUI DORINTA PACIENTILOR ( MAI ALES A PACIENTELOR CARE SOLICITAU PERSONAL FEMININ PENTRU MASAJ ).
DE ASEMENEA, IN UNELE LOCATII POT VENI PERECHI SAU GRUPURI DE CUNOSTINTE, PUTANDU-SE PROGRAMA 2,3 SAU CHIAR 4 MASAJE SIMULTAN DAR TOTUSI IN CAMERE DIFERITE!
DETALII DESPRE DURATA SI PRETUL MASAJELOR SE AFLA LA RUBRICA “PRETURI” DIN MENIUL SITE-ULUI.
1. MASAJ DE RELAXARE
Se adreseaza oricarei persoane care doreste un moment de relaxare si destindere; cuprinde manevre ce vizeaza punerea in circulatie a fluxului sanguin, desfacerea evetualelor contracturi musculare aparute ca urmare a mentinerii timp indelungat a unor pozitii incordate; poate cuprinde si masajul capilar ceea ce creste intensitatea procesului de relaxare si destindere, atat fizica cat si psihica.
Intrucat fiecare persoana are un grad diferit de sensibilitate, astfel incat ceea ce cuiva i se poate parea un masaj puternic , altei persoane i se poate parea doar o simpla mangaiere, va sfatuim sa comunicati cu terapeuta in timpul masajului si, fara sa aveti retineri, sa ii comunicati intensitatea cu care doriti sa se lucreze si eventualele zone asupra carora doriti sa se insiste, pentru ca efectul final sa fie unul benefic iar satisfactia dvs., maxima.
2. MASAJ ANTICELULITIC
Centrele Medicale Kinetomedica ofera pacientelor o varietate de tipuri de masaj anticelulitic: simplu, combinat cu masaj de relaxare, combinat cu drenaj limfatic, combinat cu masaj terapeutic spate dar si cu reflexoterapie etc. Am creat toate aceste tipuri de masaj nu din dorinta de a avea o gama cat mai bogata in lista de preturi ci pentru a veni in intampinarea dorintelor si nevoilor dvs. De fapt, de-a lungul timpului, pacientii insisi au cerut si au creat involuntar aceste tipuri atat de complexe de masaj, conform cerintelor si necesitatilor lor.
Masajul anticelulitic se desfasoara cu prize corecte, fara a fi urmat de vanatai, fara a distruge vasele capilare ci doar straturile de tesut adipos. Manevrele se succed cu intensitate si ritm crescut, pentru a obtine in final efectul scontat.
Cereti varianta cu stabilopozi caci rezultatele sunt infinit mai bune!
3. MASAJ TERAPEUTIC
Se adreseaza diferitelor tipuri de afectiuni: dureri de spate cauzate de statul prelungit la birou sau in picioare, discopatie lombara/cervicala/toracala, hernie de disc (operata sau nu), lombosciatica, spondiloza cervicala, scolioza, lordoza, cifoza, hernie de disc cervicala, polidiscopatie vertebrala etc. Acest tip de masaj difera fata de cel somatic, classic, intrucat manevrele si intensitatea cu care se lucreaza variaza in functie de problema fiecarui pacient in parte si de pragul de sensibilitate pe care acesta il inregistreaza. De aceea, masajul trebuie facut de catre un specialist care va cunoaste afectiunea si de cele mai multe ori el trebuie asociat cu sedinte de fizioterapie, daca boala dvs. este una cronica. De asemenea, se impune ca pacientul sa opteze pentru varianta de abonament caci va fi nevoie de cateva sedinte sustinute pentru a ajunge la un rezultat. Daca in cazul masajului de relaxare, pacientul poate veni o data, de doua ori sau de cate ori doreste, la cel terapeutic sedintele trebuie sa aiba continuitate.
Cereti varianta cu stabilopozi atunci cand se lucreaza spatele caci rezultatele pe musculatura paravertebrala sunt infinit mai bune!
4. REFLEXOTERAPIE
Sedintele de reflexoterapie dureaza 50 minute, se lucreaza in talpi dar si pe palme si se pot combina cu succes cu masajul de relaxare partial sau general. Sedinta se desfasoara individual, pacientul stand relaxat pe o masa de masaj si nu pe un scaun de reflexoterapie care s-a dovedit a fi destul de incomod in practica. Este indicat ca sedintele sa se desfasoare zilnic sau cel putin de 3 ori/ saptamana, pentru a cumula efectele mai multor sedinte. Pe parcursul sedintei pacientul se poate relaxa ascultand o muzica ambientala sau desmierdandu-si simturile olfactive cu elemente de aromoterapie.
Sedintele de reflexoterapie se adreseaza atat persoanelor sanatoase care doresc o deblocare a canalelor energetice cat si celor care au afectiuni de genul: stari de anxietate, depresie, oboseala cronica, afectiuni ale aparatelor respirator, digestiv, cardio-vascular, ale organelor genitale sau ale altor organe interne.
5. DRENAJ LIMFATIC
Drenajul limfatic este un tip de masaj foarte complex insa daca este executat corect rezultatele sale sunt favorabile. El se poate realiza pe membrele superioare si/sau pe membrele inferioare in functie de necesitatea fiecarui pacient. Acesta este motivul pentru care in cadrul cabinetelor noastre, sedintele de drenaj limfatic se realizeaza manual si nu cu aparat, tocmai pentru a ne putea adapta particularitatilor anatomice ale fiecarui pacient in parte. Terapeutele noastre isi vor regla intensitatea cu care lucreaza in functie de volumul si gradul de afectare al membrelor lucrate.
Acest tip de masaj este obligatoriu in urmatoarele situatii:
-operatie de mastectomie (partiala/ totala, cu/ fara extirpare ganglionara)-mana se umfla si apare fenomenul denumit “brat gros”
- celor carora li s-a extirpat lantul ganglionar inghinal- membrul inferior se umfla si apare fenomenul denumit “elefantiazis”
- celor care retin lichide in membrele inferioare si/sau superioare
-celor care au o circulatie sanguina periferica deficitara
-celor care doresc sa reduca stratul de celulita, drenajul limfatic combinandu-se cu succes cu sedintele de masaj anticelulitic
6. ALTE TIPURI DE MASAJ
Oricare dintre tipurile de masaj enumerate si descrise mai sus pot fi completate de:
- MASAJ FACIAL-cu rezultate extraordinare in pareza faciala sau migrene
- MASAJ CAPILAR- creste gradul de relaxare si recreere pe parcursul sedintei
- MASAJ COMPLEMENTAR (cap, zona cervicala, talpi si palme)- cuprinde zonele esentiale care sunt supuse celui mai mare stres cotidian; efectul este unul maxim!
20-03-14
Salon masaj anticelulitic Bucuresti
Cabinet masaj anticelulitic sector 5 6 2 3 4 1
Pret masaj relaxare Bucuresti
Preturi reflexoterapie sector 2
|
|